Alla inlägg den 21 februari 2012

Av Linnea Hansson - 21 februari 2012 12:37

Igår var det verkligen fullt upp. Först lite plugg, sen MASSA med städ. Körde storstädning o plockade upp mkt av Noels leksaker. Lämnade bara favoriterna här nere. Sen iväg o hämta skrutten på dagis o åka iväg på mamma-fika.

Det var ngr av mammorna o barnen från föräldrargruppen som vi fikade o lekte med igår. :) Vi träffades först i föräldrargruppen när vi alla var gravida. Ju mer tiden gick desto mer gravida blev vi (såklart haha) o till slut fick vi alla våra knyten med bara ngn månads mellanrum. Efter att barnen kommit till världen så började vi träffas o fika. :) När alla var mammalediga sågs vi regelbundet ungefär varannan vecka. Nu är det lite svårare med allas jobb o plugg o dagistider o så. Men vi försöker ses så ofta vi kan. :)


Första gångerna vi sågs låg alla de söta små knoddarna på en madrass på golvet o sov i princip. Nu är det en helt annan historia. Vi var bara 4 av mammorna plus barnen igår (vi är 6 när vi lyckas få ihop alla) o det är fuullt upp nu när barnen kommer igång o leker. :) Lite bråk blir det oxå när dom ska ha samma leksaker, haha. Men det är sånt som hör till. :) Dom har väldigt roligt ihop mestadels av tiden o det har mammorna med. :) Det är jätte kul att få följa deras utveckling. Man har ju sett hela utvecklingen, från att vara en mage till att nu gå o prata o leka. JÄTTE KUL!! :) O Noel tycker så mkt om alla dessa ungar. Han pratade om dom hela kvällen igår. O berättade för sin pappa vilka han hade träffat (efter sin egen förmåga=han satt o sa alla barnens namn flera ggr) :)


Idag har det bara varit maassa plugg, men nu ska jag ta paus tills ikväll för jag ska snart hämta min älskade busunge på dagis. :) Sen kommer en antennfirma o ska kolla varför vi har så dålig signalkvalité på våra tv-kanaler. :) Ha en underbar solig dag alla. :) Kram

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Linnea heter jag. Jag är 24 år gammal och bor tillsammans med min sambo (Dan) och vår son (Noel) i Småland. Studerar till sjuksköterska i Jönköping.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards